Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Απολυτίκιο Αγ. Εφραίμ του Σύρου - 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ !!!

    Φίλε/η μου αν τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον δεχτείς, οτι καλό και αν κάνεις στον παράδεισο δεν θα μπεις, γιατι ο λόγος του Θεου τονίζει οτι ολοι μας μολυνθήκαμε κι ολη η δικαιοσύνη μας ειναι σαν ΡΟΥΧΟ ΡΥΠΑΡΟ (Ησαΐας 64:5) δηλαδή τα *καλά* μας έργα που βάση αυτών φιλοδοξούμε να κερδίσουμε την είσοδο στον Παράδεισο είναι σαν λιγδιασμενες πατσαβούρες !

    Η γυναίκα που ποτέ της δεν λέει Ναι, είναι αυτή που αρνείται τον Χριστό σωτήρα της να τον δεχτεί.
    Το Οχι, που στον Χριστό λες, θα έρθει να στοιχειώσει την μετά θάνατο ζωή σου.
    Φίλε/η Ένα απλό Όχι στον Χριστό και στην προσφορά Σωτηρίας του έχει την δύναμη να σ' αποκλείσει για πάντα από την Αιώνια μαζί του Ζωή !

    Φίλε μου, Φίλη μου, Ακόμα και αν υποσχεθώ να είμαι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσα να είμαι, αν τον Χριστό Σωτήρα μου δεν τον δεχτώ από τον παράδεισο θα αποκλειστω, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο το να μην καταδεχτω τον Χριστό Προσωπικό μου ΣΩΤΗΡΑ να τον δεχτώ. «Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποια άξια θα υποστεί εκείνος/η που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού και Θεώρησε όμοιο με το αιμα των αλλων ανθρώπων το αίμα της διαθήκης με την οποια αγιάστηκε, και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της Χάρης» (Εβραίους 10:29)

    Φίλε, φίλη μου, Ακόμα και αν κατορθώσεις να γίνεις το καλύτερο άτομο που θα μπορούσες να ήσουν, πάλι αν τον Χριστό Σωτήρα σου δεν τον δεχτείς στον Παράδεισο δεν θα μπεις ! Γιατί η Σωτηρία ΔΕΝ ειναι ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ αλλα το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ σ' εκείνον/η που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΕΤΕΙ.(Εφεσιους 2:8-9)
    Φίλε/η μου, μην υποτιμάς την μακροθυμία του Θεού που υπομονετικά περιμένει να πεις Ναι στον Χριστό και στην προσφορά Σωτηρίας του, και στον παράδεισο και εσύ να μπεις !

    Φίλε μου ο Θεός σ' ΑΓΑΠΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ την καρδιά σου να σ'αποκλείσει απο Αυτόν. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή